Vaasan Kennelpiirin vuosikokous

17.3.2023

Vasa Kenneldistrikt – Vaasan Kennelpiiri ry:n jäsenyhdistykset kutsutaan täten sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 19.4.2023 klo 19.00. Vuosikokous pidetään Hotelli Valloniassa, Sepänkylässä, Keskustie 3, 65610, Mustasaari.

Esityslista ja muut kokousmateriaalit on lähetetty jäsenyhdistyksille. Vuosikokouksessa käsitellään kennelpiirin säännöissä 22 § mainitut asiat. Tämän lisäksi käsitellään Vaasan Kennelpiirin sääntö muutos ehdotusta. Kennelpiirin sääntöjen 22 § mukaan kennelpiirin kokouksessa on puhe- ja äänioikeus jäsenyhdistyksellä, joka on hyväksytty jäseneksi ennen edellisen toimintakauden loppua ja joka on antanut toimintailmoituksen ja suorittanut jäsenmaksunsa.

Jokaisella äänioikeutetulla jäsenyhdistyksellä on yksi (1) ääni kutakin siihen kuuluvien henkilöjäsenten lukumäärän alkavaa 20-lukua kohti, kuitenkin korkeintaan viisi (5) ääntä. Valtuutettu edustaja saa vuosikokouksessa edustaa vain yhtä (1) yhdistystä. Valtakirjat tarkastetaan ennen vuosikokouksen alkua. Muut kiinnostuneet voivat osallistua vuosikokoukseen ilman äänioikeutta.

Hallitus