Luento: Yhdistyksen hallinto ja viestintä virtaviivaiseksi (Johanna Hietikko-Koljonen)

  • tis 2022-11-15 kl. 19
  • Online

Yhdistyksen toiminnassa on aina huomioitava yhdistyslaki ja jäsenten tasa-arvoinen kohtelu. Yhdistyksen hallinnon prosessien kuntoon laittaminen ja viestinnän virtaviivaistaminen auttaa tässä pyrkimyksessä. Sujuva hallinto ja prosessit hyödyttävät yhdistyksen nykyisten toimijoiden lisäksi myös tulevia hallituksia ja toimihenkilöitä.

Yhdistyksen hallinto ja viestintä virtaviivaiseksi -webinaarissa käymme läpi
- pöytäkirjat ja esityslistat, dokumentoinnin ja arkistoinnin, 
- vuosikokoukset, säännöt ja päätökset, 
- jäsentietojen hallinnoinnin ja GDPR-säännökset, 
- viestinnän kohderyhmät, kanavat ja työkalut sekä 
- työnjaon ja osaamisen siirtämisen.

Puolessatoista tunnissa saat kuvan siitä, mihin kaikkiin seikkoihin yhdistyksen hallinnossa olisi kiinnitettävä huomiota ja luotua itsellesi muistilistan siitä, mitä asioita sinun tulisi yhdessä oman yhdistyksesi toimihenkilöiden tai hallituksen kanssa käydä läpi, selvittää ja sopia.
Saat webinaarin jälkeen (parin päivän sisällä) materiaalit sähköpostitse.
Webinaarin kouluttajana on viestintäpäällikkö ja yhdistysaktiivi Johanna Hietikko-Koljonen, jolla on HHJ-tutkinnon (Hyväksytty hallituksen jäsen) lisäksi kokemusta niin sihteerin, rahastonhoitajan kuin viestintävastaavankin tehtävistä.

Ilmoittaudu viimeistään 2 viikkoa ennen webinaaria: https://forms.gle/irDRT5VGJqU8JYer8⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

För att fira sitt jubileumsår bjuder Vasa kenneldistrikt sina medlemsföreningars medlemmar på gratis webbinarier i november 2022! Kom med och få olika synvinklar på hundens språk och att kommunicera med hunden, kunskap om hundens friskvård och akutsjukvård samt tips för smidigare föreningsverksamhet. 

Anmälan till webbinarierna görs på en separat blankett senast 2 veckor före webbinariet. Länken till webbinariet sänds till de som anmält sig ett par dagar före webbinariet. Begränsat antal platser.

Juhlavuotensa kunniaksi Vaasan kennelpiiri tarjoaa jäsenyhdistystensä jäsenille ilmaisia webinaareja marraskuussa 2022! Tarjolla on erilaisia näkökulmia koirien kieleen ja koiran kanssa vuorovaikuttamiseen, tietoa koiran terveydestä ja ensiavusta sekä vinkkejä yhdistystoiminnan tehostamiseksi. 

Ilmoittautuminen webinaareihin tehdään erillisellä lomakkeella viimeistään 2 viikkoa ennen webinaaria. Webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille pari päivää ennen webinaaria. Rajoitettu osallistujamäärä.