Luento: Kompastuskivet ja mahdollisuudet ihmisen ja koiran vuorovaikutuksessa (Sofia Haapanen)

  • mån 2022-11-28 kl. 19
  • Online

Mitkä asiat ja toimintatavat estävät hyvän vuorovaikutussuhteen syntymisen ja kehityksen ihmisen ja koiran välillä? Entä mitä mahdollisuuksia meillä on vuorovaikutuksessa koiriemme kanssa? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia tässä vuorovaikutuswebinaarissa! Aiheita käsitellään monipuolisesti, konkreettisin arkeen ja harrastuksiin sopivin esimerkein. Vuorovaikutus, joka rakentaa luottamusta koiran ja ihmisen välille, on merkittävimpiä tekijöitä sujuvan ja rennon, koiran tunnetilojen ja kokemusten huomioon ottavan yhteiselon kannalta. Koira kertoo meille paljon, mutta osaammeko kysyä ja olemmeko valmiita kuuntelemaan vastauksia?

Luennoijana on eläintenkouluttaja (AT) ja käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija Sofia Haapanen, joka on työssään syventynyt erityisesti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioimiseen koiran ja ihmisen yhteiselossa. Sofia keskittyy asiakastyössä erityisesti vuorovaikutuksen ja valinnan mahdollisuuksien huomioimiseen, sekä sellaisten toimintamallien kouluttamiseen, jolla koiran ja ihmisen välistä ymmärrystä erilaisissa tilanteissa saadaan lisättyä.

Ilmoittaudu viimeistään 2 viikkoa ennen webinaaria: https://forms.gle/irDRT5VGJqU8JYer8⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

För att fira sitt jubileumsår bjuder Vasa kenneldistrikt sina medlemsföreningars medlemmar på gratis webbinarier i november 2022! Kom med och få olika synvinklar på hundens språk och att kommunicera med hunden, kunskap om hundens friskvård och akutsjukvård samt tips för smidigare föreningsverksamhet. 

Anmälan till webbinarierna görs på en separat blankett senast 2 veckor före webbinariet. Länken till webbinariet sänds till de som anmält sig ett par dagar före webbinariet. Begränsat antal platser.

Juhlavuotensa kunniaksi Vaasan kennelpiiri tarjoaa jäsenyhdistystensä jäsenille ilmaisia webinaareja marraskuussa 2022! Tarjolla on erilaisia näkökulmia koirien kieleen ja koiran kanssa vuorovaikuttamiseen, tietoa koiran terveydestä ja ensiavusta sekä vinkkejä yhdistystoiminnan tehostamiseksi. 

Ilmoittautuminen webinaareihin tehdään erillisellä lomakkeella viimeistään 2 viikkoa ennen webinaaria. Webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille pari päivää ennen webinaaria. Rajoitettu osallistujamäärä.